AQUAFIT je brend tvrtke AQUATECH koja uspješno posluje već 23 godine.

Specijalizirali smo se za izradu visokokvalitetnih privatnih i javnih bazena, fontana, sauna, spa i wellness centara. Osluškujući želje i potrebe naših klijenata obogatili smo našu ponudu aqua fitness opremom renomiranih svjetskih proizvođača.

Aqua fitness trening značajno poboljšava opće stanje organizma, jača mišiće, ubrzava gubitak suvišnih kilograma i celulita, potiče cirkulaciju krvi, te donosi brze, ali dugotrajne rezultate.

Voda povećava otpor, a time se povećava i intenzitet vježbe. Zbog potiska vode, tjelesna se težina reducira za 50%, što smanjuje rizik od ozljeda ligamenata, mišića, tetiva i zglobova – aqua fitnessom u ugodnom vodenom mediju za manje vremena napravimo više!

Vježbanje s aqua biciklima prikladno je za sve: žene i muškarce, mlade i one u zrelijoj dobi, osobe koje žele izgubiti nekoliko kilograma i učvrstiti mišiće, sportaše i potpune početnike.

Aqua fitness trening mnogo je više od okretanje pedala. Naše je uvjerenje da nakon vježbanja treba biti zadovoljan, osnažen i opušten. Jednostavno rečeno, treba se osjećati dobro!